Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Kuchyňské spotřebiče - Dřezové baterie

Jaké jsou nejčastější dřezové baterie?

Nejčastější dřezové baterie, které najdete v mnoha moderních i klasických kuchyní, jsou stojánkové baterie přímo z pracovní desky. U starších kuchyní se můžete setkat se staršími typy a to bateriemi přímo zabudované ve zdi. 

Jaká je výhoda stojánkových baterií?

Hlavní výhodou stojánkových baterií je možnost pořízení takové baterie, která je vybavena vytahoví sprchou. Tento systém baterie je výhodný hlavně v době, kdy zrovna potřebujete napustit vodu do vázy, kbelíku či hrnce. Jednoduše vytáhnete sprchu a napustíte vodu do hrnce či kbelíku. 

Další velikou výhodou spchy je, že jednotlivé proudy vody v režimu sprchování lépe oplachují některé druhy surovin (například listovou zeleninu). 

Typy stojánkových baterií:

Nejčastěji se stojánkové baterie vyrábí v lesklém nebo matném chromovaném provedení, které se úžasně hodí do moderních kuchyní. Méně často se setkáte se stojánkovou baterií v barevném provedení, škrábaném nerezu nebo v titanu. Poslední dobou velmi populární je stojánková baterie v barvách granitových dřezů. Poté je ještě varianta mosazné baterie s porcelánovými knoflíky, které se krásně hodí do rustikálních kuchyní. 

Nemusíte se opravdu bát, trh s bateriemi je velmi široký, naleznete zde ohromnou nabídku nejrůznějších designových baterií, takže si vybere opravdu každý. Rovněž se můžete inspirovat minimalistickými bateriemi až po baterie v selském stylu. U těchto baterií ale musíte počítat s vyšší pořizovací cenou. 

Specialitou jsou poté dřezové baterie, které ve výtoku vody svítí nebo se tlakem vody ramínko baterie vysune ze zdi. Také u těchto dřezových baterií počítejte s vyšší pořizovací cenou. 

Na závěr ...

Na závěr bych Vám chtěl říci, že je při pořizování kuchyňských spotřebičů důležité myslet na ty spotřebiče, které zatím neplánujete mít, ale jednou se vám budou hodit - myslím tím například myčku nádobí, vestavnou chladničku. Při plánování nové kuchyně proto počítejte s tím, kam takovýto kuchyňský spotřebič umístíte. Není vyjímečnost, že napříkald pro myčku zatím připravíte buď zaslepenou mezeru, nebo jednoduchá dvířka na pantech, která se potom pro myču použije. 

 

Chcete pomoci s výběrem kuchyňských spotřebičů?

V tuto chvíli od nás automaticky získáváte:

Odbornou konzultaci ohledně:

  • materiálu nové kuchyně,
  • vybavení nové kuchyně,
  • a také kuchyňských spotřebičů.

 

Víte, jak správně postupovat při plánovaní nové kuchyně?

Nechte si odborně poradit!

Ušetříte tím spoustu starostí, času a peněz.

 

Vyplňte kontaktní formulář (po stisknutím tlačítka "ZÍSKAT ZDARMA",

My se Vám do 48 hodin ozveme!
 

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference