Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Dvířka kuchyně a jejich materiály

Jaké máme materiály dvířek do kuchyně?

Nyní se nachází v té příjemnější části navrhování nové kuchyně a to v takové, kdy se musíte rozhodnout, z jakého materiálu budou vaše dvířka kuchyně vyrobena. To znamená, že si volíte materiál, barvu, tvar dvířek kuchyně. Součástí je také volba materiálu korpusu.

V jakémkoliv kuchyňském studiu si budete nejčastěji vybírat z materiálů kuchyňských dvířek, kterými jsou fólie, lamino, masiv/dýha, lak. Ojedinělými případy jsou materiály dvířek kuchyně jako plech, sklo nebo kámen - jejich cena je však daleko vyšší. 

Před samotným rozhodnutím, z jakého materiálu si kuchyň vyberete, vám doporučujeme si přečíst konkrétní vlastnosti, výhody a nevýhody jednotlivých materiálů dvířek kuchyně. 

 

 

Dvířka kuchyně z PVC fólie

Dvířka kuchyně z PVC fólie

Na trhu kuchyní je široká nabídka fólií, které jsou určeny pro výrobu kuchyňských dvířek. Jde například o imitaci dřeva - buk, olše a jiné dřeviny.

Dvířka kuchyně lamino

Dvířka kuchyně lamino

Na trhu naleznete také širokou nabídku laminátových kuchyňských dvířek. Tento materiál kuchyňských dvířek patří do skupiny nejlevnějších.

Dvířka kuchyně z dýhy/masivu

Dvířka kuchyně z dýhy/masivu

Masiv patří k přírodním materiálům. Kuchyně ze dřeva si vybírají náročnější z vás, popřípadě ti, kteří si domov budují pouze v přírodních materiálech.

Dvířka kuchyně LAK

Dvířka kuchyně LAK

Nejčastějším materiálem kuchyňských dvířek je lak, který má celou řadu výhod. Často se kombinuje s jiným materiálem kuchyňských dvířek.  

Dvířka kuchyně z dalších materiálů

Dvířka kuchyně z dalších materiálů

Novou kuchyň lze vyrobit i z dalších materiálů, kterým je například kov, sklo či kámen. Jedná se o originální kuchyně.

Profily dvířek kuchyně

Profily dvířek kuchyně

Než se pustíte do samotného sestavování kuchyně, je třeba se rozhodnout, jaký profil dvířek kuchyně zvolíte. Jaké mohou být dvířka kuchyně? Kde hledat inspiraci v tvaru dvířek? Jaké dekory dvířek kuchyně máme? Přečtěte si více. 

Korpusy jako součást kuchyně

Korpusy jako součást kuchyně

Kuchyňská sestava není složena pouze z dvířek kuchyně. Další důležitou součástí kuchyně jsou její korpusy.

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference