Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Dvířka kuchyně lamino

Nejlevnější kategorie dvířek do kuchyně

Ano, je to tak... Lamino patří k nejlevnějším materiálů, z kterých se kuchyňské dvířka vyrábějí. Stejně jako u fólie, i zde je lamino v barevném provedení nebo v provedení imitující dřevo. Lamino je rovněž používáno k výrobě korpusů. Ve srovnání s ostatními materiály jsou laminátové dvířka kuchyně méně odolná k náročným podmínkách v kuchyni.

Jestliže chcete kvalitnější variantu laminátových dvířek kuchyně, volte takového výrobce, který poskytuje laminátové dvířka hraněná plastovými ABS hranami.

Výhodou je, že i z laminátových dvířek se dají poskládat celkem zajímavé kuchyně. Povrchová úprava lamina je rozmanitá. Můžeme opravdu říci, že laminátová dvířka kuchyně jsou hezčí, když si nezvolíte úplně hladkou úpravu, ale mají v sobě podlouhlé nepravidelné prolisy imitující dřevo.

Výhody laminátových dvířek kuchyně

  • nízká cena dvířek (nejlevnější varianta dvířek kuchyně)
  • široká nabídka dekorů kuchyňských dvířek (imitace dřeva, široká paleta barev)
  • varianta s ABS hrany: příznivý poměr cena a užitná hodnota

Nevýhody laminátových kuchyňských dvířek

  • v případě poškození nemožnost opravy
  • některé nezdařilé imitace kuchyňských dvířek
  • malá odolnost vůči vlhkosti (varianta dvířek s papírovými hranami)
  • pouze hladká dvířka bez profilů
  • olepené hrany dvířek jsou náchylné k odlepování
  • pracnější údržba kuchyňských dvířek (houbičkou a jarovou vodou)
  • nelze opravit - pouze výměna

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference