Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Police jako základ kuchyňských skříněk

Police jsou základním  a často jediným vybavením kuchyňských skříněk.

Když se dostaneme při plánování kuchyně k samotnému vybavení kuchyňských skříněk, dojde na police, které jsou často jediné vybavení kuchyňských skříněk. Nyní je třeba zmínit, z jakého materiálu jsou police vyrobeny a v jaké barvě se police vyrábějí. Police se vyrábějí z lamina a většinou jsou vybírány v barvě korpusu či v barvě celé kuchyně. 

Když se vrátíme zpátky a povzpomínáme si, jak vypadaly některé starší kuchyně, police zde tvoří jediné vnitřní vybavení. Je opravdu fajn, že dnešní kuchyňské sestavy mají na výběr nesopčet možností, jak si práci v kuchyni ulehčit. 

Jaký účel mají police v kuchyni?

Jelikož jsou police velice jednoduché vybavení, odvíjí se  od nich také nenáročný účel využití. Police nám slouží především pro běžné ukládání nádobí, respektive pokládání nádobí na ně. 

Jaké výhody police v kuchyni mají?

Mezi hlavní výhody polic patří jejich ekonomické řešení a využití. Police jsou nejlevnějším řešením vnitřního uspořádání kuchyňských skříněk. Když to porovnáme například s cenami různých drátěných systémů, police jsou bezkonkurenční. 

Jaké nevýhody police v kuchyni mají?

Police v kuchyni mají také své nevýhody. Jesliže jsou police umístěny do hlubších kuchyňských skříněk, pak se může také stát, že nádobí bude špatně přístupné a nepřehledné. S tímto je také spojen čas, který strávíte nad různým přeskládávání nádobí, když zrovna hledáte konkrétní kus kuchyňského náčiní. 

Různé varianty polic v kuchyni.

Police kuchyňských skříněk máme různé - většinou se dají pořídit takové, které jsou určeny pro konkrétní druh nádobí. Můžeme se setkat s drátěnými policemi s rastry, které jsou určeny pro talíře. Využití těchto polic je úžasné. U těchto polic se dají stavět jednotlivé kusy talířů různých velikostí vedle sebe. Dalším typem, velice oblíbeným, jsou police skleněné, které se hodí především do proskledných vitrín, kde chceme osvítit kuchyňskou skříňku bodovkou, popřípadě tam, kde by klasické (viditelné) police byly příliš rušivé. 

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference