Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Na co se nás nejvíce ptáte

Na co se nás nejvíce ptáteKdyž si u Vás objednám novou kuchyňskou linku, budete ji vyráběž a montovat sami a nebo si najmete další firmy?

Martin Richtár odpovídá:

"Jak výrobu tak montáž všech kuchyní a jiného nábytku, zajišťujeme výhradně svými vlastními silami a stejně tak je tomu i v případě realizace jiných prací (obkladačských, elektrikářských, instalatérských, či plynařských ) spojených s rekonstrukcí interiéru. Nejsme tedy jen v roli jakéhosi zprostředkovatele, ale přímý dodavatel služeb a produktů.

Můžete mi vysvětlit, z čeho jsou vaše kuchyně vyrobeny?

Martin Richtár odpovídá:

"Zajisté! Náš technik vám mile rád předvede veškeré materiály, které budou ve vaší kuchyni použity. Vysvětlí Vám rovněž všechny výrobní postupy pro výrobu nábytku kuchyňského, tak nábytku ostatního."

Pracuji a nemohu si vzít na konzultační schůzku dovolenou.

"Určitě nevadí, vše Vám rádi vysvětlíme a ukážeme v kterýkoliv den od 7:00 do 20:00 hodin a to buď v pohodlí Vašeho domova, nebo za námi můžete přijet do naší kanceláře v Ostravě (mapa zde). První schůzka je samozřejmě čistě informativní a zcela bezplatná."

Jak dlouho asi trvá taková konzultační schůzka?

Martin Richtár odpovídá:

"Délka první konzultační schůzky je cca 2 hodinky. Délka případných dalších je pak již podstatně kratší."

Kolik stojí konzultační schůzka?

Martin Richtár odpovídá:

"Veškeré konzultační schůzky a to i opakované jsou zcela nezávazné a bezplatné."

Přemýšlíte o nové kuchyni?

Když mne navštívíte u mne doma, budu si mít z čeho vybírat? Myslím třeba materiály, či osvětlení a nebo Vás pak budu muset stejně navštívit ve vzorkové prodejně.

Martin Richtár odpovídá:

"Při každé takové konzultační schůzce mám sebou nejen opravdu velké množství katalogů spotřebičů různých značek, dřezů a jiných doplňků, ale především pak skutečné vzorky všech možných materiálů jako jsou třeba skutečné fólie dvířek, vzorky dřevotřískových desek, vzorky dekorů pracovních desek, či skutečné vzorky dřezů z umělého kamene. Dokonce i co se týče osvětlení Vás nezklamu, protože sebou nosím funkční malý panel s různými druhy led diodového osvětlení, které si můžete rovnou vyzkoušet."

Jak musíme připravit prostor pro montáž nové kuchyňské linky. Co dělat se starou kuchyňskou linkou?

Martin Richtár odpovídá:

"Prostor pro Vaši novou kuchyňskou sestavu můžete nechat klidně v původním stavu. Montážníci před práci zakryjí folii ostatní nábytek a spotřebiče které zůstanou v prostoru kuchyně, starou kuchyňskou linku bezplatně demontují a odvezou k likvidaci a navíc pak pokud se jedna o linku plechovou, vyplatíme Vám šrotovné v celkové výši jeden tisíc Kč."

Je mi líto vyhodit mou starou kuchyňskou linku. Nemám jak a kam svou starou kuchyň odvézt. Rovněž nemám čas ji prodat!

Martin Richtár odpovídá:

"Nevadí, protože pouze my při objednávce nové kuchyně či kuchyňské sestavy, vaši starou kuchyňskou linku vykoupíme a odvezeme."

Elektroinstalace a vodoinstalace v mém bytě je přizpůsobena mé staré kuchyni. To asi bude s ohledem na poněkud odlišnou dispozici nové kuchyně problém, že?

Martin Richtár odpovídá:

"Tento, jak Vy říkáte problém, vzniká v podstatě u všech nově plánovaných kuchyní, ale v žádném případě neznamená, že by jste měli přizpůsobovat dispozici nové kuchyně původním rozvodům. Veškeré tyto rozvody umí naši montážníci naopak přizpůsobit kuchyni nové a protože víme, že jsou tyto práce potřeba v podobném rozsahu takřka u všech, rozhodli jsme se tyto vícepráce přidat ke každé nové kuchyňské sestavě jako příjemný nezanedbatelný bonus. Další potřebné úpravy vody, plynu a elektrorozvodu od stávajících sítí si jednoduše navíc nekalkulujeme."

Mám v bytě zděnou potravinovou skříň, která mi především svým vzhledem nevyhoveje. Umíte mi pomoci?

Martin Richtár odpovídá:

"Problém původních zděných potravinových skříní, které již nesplňují požadavky na vzhled, či zbytečně zabírají potřebné místo, má vlastně dvě řešení. Buď se původní nevzhledné dvířka potravinové skříně vymění za nové ve stejném tvaru a dekoru s novou kuchyní, nebo Vám naši montážníci zděnou potravinovou skříň vybourají, suť zlikvidují a chybějící omítku opraví."

Tak to nám jistě pomůžete i s obkladem?

"Ano, pokud bude Vašim přáním vyplnit prostor mezi pracovní deskou a vrchními skříňkami kuchyně obkladem, pak nejen že Vám montážníci tento prostor obloží, ale pomohu Vám i s výběrem obkladu a pokud necháte nákup vybraného obkladu na nás, o několik procent ještě cenu kupovaného obkladu snížím."

Nejsem si jistá, zda jsou ceny vašich kuchyní příliš vysoké. Zkusím si zeptat v některém kuchyňském studiu v Ostravě.

Martin Richtár odpovídá:

"Ztrácet čas již nemusíte, neboť my a naši zákazníci víme, že ceny dodávaného kuchyňského nábytku a ostatních souvisejících prací držíme vždy alespoň o kousek níže než naše konkurence."

Na co se nás nejvíce ptáte

Chci vidět, co kupuji!

Martin Richtár odpovídá:

"Součástí cenové nabídky je i bezplatná 3D vizualizace vaší kuchyně. Chceme, aby opravdu každý viděl to, co si objedná."

Jakou záruku dáváte na Vaše kuchyně?

"Naše kuchyně jsou opravdu z kvalitního materiálu, a proto bych se troufl odhadnout, že Vám vydrží celý život. Nicméně, na kuchyň poskytujeme záruku 10 let, u některých komponentů nabízíme dokonce garanci až doživotní záruky."

Můžeme si sami sehnat vlastní kuchyňské sportřebiče?

Martin Richtár odpovídá:

"Proč byste to dělali, neboť k vaší nové kuchyni dodáváme spotřebiče za ještě nižší ceny, než jsou ceny na e-shopech. Nezapomeňte také, že k montáži spotřebiče potřebujete rovněž odborný servis, který Vám v rámci naší kuchyně bezplatně provedeme."

Jaké další služby mi můžete v rámci celé zakázky zajistit?

"V termínu montáže kuchyně Vám zajístíme i případné ostatní doplňkové práce, jako je například:

  • vybourání a likvidace zděných, či panelákových potravinových skříní
  • oprava omítek stěn a stropů
  • realizace obkladů stěn
  • položení dlažby
  • položení jiných podlahových krytin
  • realizace sádrokartonových podhledových stropů
  • realizace sádrokartonových příček a jiných sádrokartonových prvků
  • povrchová úprava stěn, malováním či nástřiky"

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference