Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Dvířka kuchyně LAK

Nejčastějším typem materiálu dvířek kuchyně je LAK

Lakované kuchyňské dvířko má řadu přenostní, a proto je stále častěji voleno při výrobě kuchyňské sestavy na míru. 

Lakované dvířko kuchyně získáme způsobem stříkání laku přímo na kuchyňské dvířko z obou stran v několik vrstvách. Mezi tímto procesem se kuchyňská dvířka tmelí a brousí. V konečném výsledku dosáhneme buď vysokého lesku, nebo hlubokého matu. 

Při výrobě lakovaných dvířek se používá polyretanový lak, který je velice tvrdý a může dojít k odštípnutí. Velikou výhodou lakovaných dvířek kuchyně je, že je lze jednoduše opravit - vytmelit, přebrousit a znova přelakovat. Proto je tak zákazníky tolik preferovaný. 

Obecně můžeme říct, že proces lakování je složitější, z čehož se také odráží poměrně vyšší cena, než u jiného typu kuchyňských dvířek. 

Co znamená lak v lesku?

Dvířka kuchyně lak v lesku vypadají jako zrcadlo. Poznáte ho tak, že lakované kuchyňské dvířka odráží světlo a opticky zvětšuje místnost. Malinkou nevýhodou je, že na lakovaném a lesklém povrchu jdou vidět daleko více otisky, než na jiném typu materiálu. Tento problém lze jednoduše vyřešit úchytkami. Musíme však podotknout, že je lakované dvířko na údržbu daleko jednodušší, než ostatní typy dvířek. 

Hovoříme-li o lakovaných kuchyní, setkáváme se převážně s moderními kuchyněmi a kuchyněmi klasickými. Často se volí kombinace bílé barvy a kontrastní pracovní desky. Samozřejmě zákazníci mají na výběr z široké palety barev. Jestliže plánujete  výběr výrazné barevné kuchyně, doporučujeme se nejdříve pobavit s bytovým architektem, neboť výrazné barvy kuchyní mohou majitele brzy omrzet. Při výběru barvy, volte raději nadčasovou kuchyň!

Výhody dvířek kuchyně LAK

  • vysoká estetická hodnota
  • varianta lesku nebo matu
  • široká nabídka odstínů barev
  • možnost lakované dvířko opravit (poškrábání kuchyňského dvířka lze ve výrobě lehce přebrousit a přelakovat)
  • snadná údržba (stačí omýt vodou a otřít do sucha úterkou)
  • odolné proti vlhkosti

Nevýhody kuchyňských dvířek LAK

  • vyšší náchylnost na poškození
  • vyšší cenová kategorie dvířek kuchyně

Naše kuchyně vyrobené z lakovaných dvířek kuchyně

Podívejte se na některé naše lakované kuchyně:

moderní kuchyň

 Moderní kuchyň Elegant černo-bílá 3

 

černobílá moderní kuchyň  Moderní kuchyň Elegant černo-bílá 4

 

bílá moderní kuchyň

 Moderní kuchyň Perfect bílá 1

 

moderní kuchyň slonová kost

 Moderní kuchyň Elegant slonová kost 1

 

vínová moderní kuchyň

 Moderní kuchyň Mosaic vínová

 

moderní kuchyň vanilka

 Moderní kuchyň Elegant vanilka 2

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference