Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Proč kuchyňské studio?

Proč navštívit kuchyňské studio? Předejdete tak řadě omylů, které se mohou prodražit.

Nyní jste postaveny do situace, kdy se rozhodujete k rekonstrukci svého bydlení. Co si budeme povídat, ale kuchyň patří k těm nejdůležitějším místnostem vašeho bydlení, proto je třeba kuchyni věnovat velikou pozornost.

Na začátku celého plánování je třeba rozhodnout, jak bude kuchyň řešena dispozičně - vše přizpůsobujeme návykům a potřebám celé rodiny. Dříve, než se rozhodnete provádět jakékoliv stavební práce a úpravy, měli vyste si alespoň rozmyslet, jak Vaše kuchyň bude vypadat, představit si její "tvář" (přečtěte si užitečný článek o Jak správně navrhnout kuchyň na míru)

Při plánování nové kuchyně doporučujeme se poradit s odborníky kuchyňského studia, neboť tito odborníci rozumí svému oboru. Radíme Vám to hlavně proto, neboť nemálo zákazníků učinili tyto omyly, které kuchyň ve výsledku prodražily. Chcete patřit mezi ně? Samozřejmě, že ne .... (přečtěte si užitečný článek o Jak se připravit o hromadu peněz při nákupu nové kuchyně?)

Odobrníci vám poradí se stavební připraveností, znají technické normy pro umístění kuchyňských spotřebičů a pomocí grafického programu vám zpracují návrh vaší nové kuchyně. V návrhu jsou správně rozmístěné kuchyňské spotřebiče, jsou zde připraveny pracovní plochy a vhodně rozloženy úložné prostory, které ve výsledku zjednoduší budoucí vaření kuchaře či kuchařky.  

 

 

Kdy je opravdu pravý čas na plánování kuchyně?

Kdy je opravdu pravý čas na plánování kuchyně?

Mnoho z Vás se ptá, kdy je opravdu pravý čas začít plánovou novou kuchyň. V tomto směru je to opravdu individuální.

Kdo je připraven, není překvapen - Jaké jsou první otázky?

Kdo je připraven, není překvapen - Jaké jsou první otázky?

Než se opravdu vydáte na cestu za odborníky, je třeba si připravit odpovědi na základní otázky. Pojďme si je shrnout.

Kuchyň si vybíráme v kuchyňském studiu.

Kuchyň si vybíráme v kuchyňském studiu.

Kuchyň jste se rozhodli koupit v kuchyňském studiu. Tuto variantu nákupu volí čím dál tím více zákazníků. Proč je tomu tak?

Co si přinést s sebou do kuchyňského studia.

Co si přinést s sebou do kuchyňského studia.

Na co nezapomenout, když se vypravíte do kuchyňského studia.

Proč je tak důležité se radit s odborníky?

Proč je tak důležité se radit s odborníky?

 Víte, proč je důležité nechat práci na odbornícich? Můžete tak předejít omylům, které se Vám mohou ve finále prodražit.

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference