Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Jaké máme typy instalace v kuchyni na míru

Co si budeme povídat, rekonstrukce kuchyně patří k těm složitějším rekonstrukcím bytu či domu.

A to převážně z toho důvodu, neboť před samotnou výrobou kuchyně na míru je zapotřebí si pořádně promyslet jednotlivé instalace, s kterými jsou spojeny přívody vody, odpad, rozvody elektřiny, plynu či topení. Důsledkem nesprávného umístění těchto přívodů může být poškození kuchyňských spotřebičů, proto je zapotřebí věnovat tomuto velikou pozornost. Nyní Vás seznámíme s jednotlivými centry instalace v rámci kuchyně. 

Instalace jednotlivých center, které jsou součástí kuchyně na míru

 

Varné centrum v kuchyni

Varné centrum v kuchyni

Varné centrum zahrnuje varnou desku, troubu, volně stojící sporák, mikrovlnou troubu a digestoř. S varným centrem jsou spojedny rozvody plynu a elektřiny. 

Mycí centrum

Mycí centrum

Mycí centrum obsahuje kuchyňské spotřebiče jako jsou dřez, baterie, myčka, drtič odpadů a ohřívač vody. S mycím centrem jsou spojeny přívody vody, odpadu, rozvody elektřiny. 

Chladnička

Chladnička

Chladnička zahrnuje buď volně stojící lednici, nebo vestavnou. S chladničkou jsou spojene rozvody elektřiny.

Osvětlení

Osvětlení

Do skupiny světel zahrnujeme podvěsná světla, světla v kuchyňských skříňkách či centrální osvětlení kuchyně. S osvětlením jsou spojeny rozvody elektřiny.

Malé kuchyňské spotřebiče

Malé kuchyňské spotřebiče

Do skupiny "drobné" kuchyňské spotřebiče spadají jak vestavené, tak i volně stojící kuchyňské spotřebiče, které jsou umístěné na pracovní desce. Zde je zapotřebí popřemýšlet a naplánovat umístění zásuvek. Zásuvky je třeba umístit tak, aby byly nejen přístupné, ale aby také nepřekážely výsuvům.

Zavěšení kuchyňských skříněk

Zavěšení kuchyňských skříněk

Montáž spodních kuchyňských skříněk je daleko snadnější, než zavěšení horních kuchyňských skříněk. Je to hlavně z toho důvodu, neboť spodní skříňky jsou postaveny na stavitelných nožkách na zemi a jsou vzájemně prošroubované.

Obklady

Obklady

Pokud si zvolíte mezi pracovní deskou a horními skříňkami klasické obklady, je třeba si nejdříve zjistit, jak a kdy tento obklad do nové kuchyně instalovat.

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference