Chci originální design kuchyně od architekta

Zjistit více

Proč zvolit kuchyně na míru?

Jakou úlohu plní ve vaší rodině kuchyň?

My kuchyň považujeme za místnost, která hraje ve Vašem bytě důležitou úlohu. Kuchyň není pouze místnost, ve které se vaří a stravuje, kuchyň je místem setkání celé rodiny, místem příjemného posezení u kávy či čaje, popřípadě může být kuchyň považována perlou či chválou celého bytu.

Plánujete novou kcuhyň

Jestli s námi souhlasíte, tak byste tedy měli k zařizování nové kuchyně přistupovat zodpovědně a pečlivě, poradit se nejen s rodinou, ale také s odborníky.

Předtím než oslovíte odborníky, je třeba se seznámit s hlavními body plánování kuchyně. 

 

Kuchyně na míru - v dnešní době obvyklý pojem, avšak tak málo uplatňovaný. Slovní spojení "na míru" neznamená pouze na míru prostoru...Kuchyň na míru by nemělo a nesmí znamenat nic jiného než především kuchyň podle Vás! Kuchyň podle toho, kolik a jak vaříte, kolik potřebujete zrovna Vy úložného prostoru, či v jaké výšce bude umístění pracovní desky pro Vás pohodlné.

Vařit se dá sice v jakékoliv kuchyni, ale proč si vaření rovnou i neužít?

Proč si zvolit kuchyně na míru?

  • Kvalitní kuchyně na celý život

Kuchyně na celý život

Při výrobě kuchyňských sestav používáme pouze takové materiály, které jsou nejen ve znamení vysoké kvality, ale odpovídají také vysokým nárokům dnešního zákazníka a současným trendům ve společnosti. Důležitou vlastností kuchyňských sestav, na kterou klademe důraz, je její funkčnost a maximální využití prostoru. S tímto je pak samozřejmě spojeno použití kvalitního vnitřního vybavení kuchyní, které dnes nesmí v žádné kuchyni chybět. A protože při zpracovávání jednotlivých zakázek je u nás na prvním místě především potřeba Vás jako zákazníka , můžeme se pyšnit tím, že naše kuchyně jsou doporučovány již více jak patnáct let.


 

  • Veliký výběr barev, odstínů a materiálů kuchyňských dvířek

Na 1000 lidí připadá 1000 preferencí, a proto se neomezujte nabídkou již hotových kuchyní vystavených v nejrůznějších obchodních centrech. Využijte možnosti výběru z široké palety barev, odstínů či materiálů kuchyňských dvířek a vyberte si takovou kuchyň či kuchyňskou sestavu, u které nemusíte přizpůsobovat Vaše požadavky k hotové nabídce kuchyní, nýbrž přizpůsobujte kuchyň k Vašim preferencím a požadavkům.

  • Zvolte si takové uspořádání kuchyně na míru, které se k Vám nejvíce hodí

uspořádaní kuchyněNeomezujte se a nepoužívejte při sestavování své kuchyně skříňky s předem danými rozměry ( sektorový nábytek ). Ono mávnutí rukou nad řadou nedokonalostí se slovy „však si zvyknu“ si budete již po pár dnech vyčítat. Naopak, využijte tu obrovskou šanci tvořit svou kuchyň bez omezení. Buďte maximálně kreativní. Vytvořte si svůj unikátní kuchyňský prostor, ve kterém si vaření budete užívat a na který budete po právu pyšní. Samozřejmě pokud si nebudete v něčem jistí, či pokud si nebudete s něčím vědět rady, pomůžeme Vám.

  • Cena kuchyně na míru dle vašich možností

Kuchyňské sestavy, které vyrábíme a instalujeme jsou určeny jak pro velmi náročné zákazníky, kteří mají nadstandardní požadavky, tak pro zákazníky kteří se spokojí pouze s kvalitním materiálem a precizním zpracováním. A protože víme, že cenu kuchyňské sestavy tvoří především typ materiálu ( dvířka, korpusové díly, pracovní deska ) a množství vnitřního vybavení ( drátěný program, množství šuplíků, různé systémy otvírání dvířek ) navrhneme takové řešení, které bude jistě tím správným kompromisem i pro Vás. O tom, kolik peněz investovat do nové kuchyně, se můžete dočíst zde.

  • Kde "nakoupit" novou kuchyň

Jsou tři varianty, kde si můžete novou kuchyň pořídit a to v obchodním domě s nábytkem, u truhláře nebo ve specializovaném kuchyňském studiu. Teď, kde to je nejlepší? Ve všech případech se setkáte s jiným přístupem personálu, jinými radami, jinou cenou. Je jen na vás, který přístup vám vyhovuje. 

V obchodním domě nečekejte osobní přístup a rady, zde si kuchyň musíte vybrat sami dle své instuice a znalostí, neboť zde příliš  školený personál nenajdete. Zde si můžete kuchyň vybrat a poskládat na základě dostupného katalogu. Je to pro vás to pravé? Předpokládám, že ne!

rozhodování o kuchyníDalší možností je nová kuchyň od truhláře, kde jistě oceníte kvalitní řemeslnou práci a poctivost. Výhodou je, že truhlář s vámi jedná přímo doma a může tak pracovat opravdu na míru. Truhlář kuchyně obvykle vyrábí z nakoupených komponentů (dvířka, kování) a pouze kuchyň kompletuje. Od truhláře určitě nečekejte přehled o příslušenství, vnitřním vybavení a kuchyňských spotřebičí. Návrh kuchyně si většinou truhlář nechá vypracovat externě. Nemůžete se také přesvědčit o kvalitě provedené práce - zeptejte se alespoň na jeho reference! Vyhovuje Vám toto?

Poslední možností je specializované kuchyňské studio, kde vám poradí ve všech možných případech. Prodavači v kuchyňském studiu jsou vyškoleni ve znalostech ergonomie, mají přehled o nejnovějších trendech, novinkách a poradí vám s výběrem kuchyňských spotřebičů. Samozřejmostí je vypracování počítačové vizualizace kuchyně. U kuchyňského studia očekávejte plný servis, kvalitu a přijatelnou cenu. 

Snažíme se každému zákazníkovi poskytnout ten nejlepší servis. Proto před samotným odsouhlasením realizace zakázky, každému zákazníkovi zhotovíme zdarma grafický 3D návrh společně s vysvětlením a důkladným poradenstvím všech složek plánování celé kuchyně - uspořádaní kuchyně, výběr materiálu, vše o kování, výběr spotřebičů a další nezbytné kroky.

Podívejte se na kuchyně, které jsme již realizovali fotogalerie kuchyně na míru


Vaše vysněná kuchyň od KuchyněJinak.cz, budeme Vám silným partnerem!

Kontaktujte nás

Máte zájem o kuchyni nebo o jiné informace? Pošlete nám požadavek a ozveme se Vám zpět.

Beru na vědomí zpracování osobních údajů. Osobním údajem fyzické osoby je zejména její jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, bankovní spojení, IČO a DIČ. Správcem těchto osobních údajů je firma Martin Richtár. Osobní údaje zpracováváme v rozsahu nezbytném pro splnění smlouvy, pro plnění s tím spojených právních povinností a oprávněných zájmů správce. Podrobné informace o zpracovávání osobních údajů naleznete zde.

Reference

  • Jana Hudečková
  • Barbora Škůrková, Havířov
  • Paní Eva Šacherová, Ostrava

Dobrý den, moje sousedka si pořídila novou kuchyň. Jelikož se mi velice líbila, požádala jsem si o kontakt na Vaší firmu a oslovila Vás.Návrh a cenová nabídka byly pro mě přijatelné, tak jsme se domluvili na termínu realizace. Byli jste velice vstřícní a ochotní. Měla jsem požadavek i na zednické práce (posunutí dveří). byla jsem velmi ráda, že mi to Vaši dělníci provedli. S dělníky jsem byla velmi spokojená, byli pracovití, spolehliví a odvedli dobrou práci. Tuto firmu určitě doporučuji! Cenově výhodná a spolehlivá.

Protože nová kuchyňská linka měla být dárkem mým rodičům k dvacetiletému výročí jejích svatby, hledala jsem firmu, která celou kuchyň nejen vyrobí a namontuje, ale také a to především firmu, která kuchyň vyrobí a namontuje opravdu v termínu, kdy budou rodiče týden na chalupě. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení a vše se povedlo.

Vybrat si tu správnou firmu pro svou novou kuchyň je velmi těžké, asi jako výhra ve sportce. Zvláště když máte samé špatné zkušenosti svých známých. Já se trefila. Velkou předností této firmy vidím v tom, že pánové kteří k nám přišli montovat naši novou kuchyňskou linku ve sjednaném termínů se věnovali jenom nám, neodbíhali k jiným svým souběžně realizovaným zakázkám, neodcházeli hned po ránu se slovy „něco nám chybí, přijedeme zítra“ a hlavně akutně řešili nepředvídatelné problémy, které se vyskytovaly v průběhu prací jako například úprava elektrikářem špatně umístěných zásuvek, nebo položení PVC, když smluvený podlahář nedorazil.

Všechny reference